Nytt från Utrikespolitiska institutet

Den 3 september välkomnar Utrikespolitiska institutet samhällskunskapslärare till en eftermiddag med föreläsningar och presentationer av UI:s experter. Bland annat erbjuds seminarium om islamska statens framfart samt global miljöpolitik inför de internationella klimatförhandlingarna i Paris i december. Det är kostnadsfritt att delta och anmälan och mer information återfinns på UI:s hemsida.

Inför klimatförhandlingarna i Paris erbjuder UI också ett digitalt material att använda i klassrummet. Det är tänkt att kunna bidra till att öka förståelsen för vad som står på spel och hur hinder och möjligheter ser ut inför mötet. Materialet är kostnadsfritt och man kan anmäla sitt intresse för materialet på info@ui.se.

Under hösten arrangerar UI i samarbete med Sida flera gymnasiedagar klasser kan ta del av föreläsningar i aktuella ämnen. Höstens datum finns och uppdateras löpande i evenemangskalendariet på UI:s hemsida.

Annonser

FLS är en fristående ämneslärarförening. Vi vill vara en samlande kraft för samhällslärarkollegiet. Här kan du finna inspiration, gemenskap & fortbildning

Tagged with: , , , , ,
Publicerat i Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Följ FLS på Twitter!
%d bloggare gillar detta: