Ett läromedel söker författare

Kommunikationsbyrån Sinfo Yra bistår en ideell projektgrupp i framtagandet av ett nytt läromedel om hållbart samhällsbyggande och de söker nu en yrkesaktiv lärare i samhällskunskap som kan skriva ett läromedel:

Större förlag söker författare för läromedel om Hållbart samhällsbyggande
Författaren ska vara en aktiv lärare i samhällskunskap. Ersättningen utgår i form royalty på försäljningen. Förlaget har synopsis för läromedlet. Till din hjälp för en smidig skrivprocess har du några mycket meriterade och engagerade ämnesexperter. – Vi söker en författare med kreativa idéer för att göra eleverna till samhällsbyggare!
Hållbart samhällsbyggande är en av de tre delkurserna i Hållbart samhälle på samhällsprogrammet. Kursen omfattar 100 kurspoäng. Kursplan finns på Skolverkets hemsida.

Till din hjälp för råd, handledning och projektstöd kommer du, i den utsträckning du själv vill, ha den projektgrupp som tagit fram synopsis och som inlett kontakten med förlaget. Projektgruppen består av Leif Jarlén, pensionerad lärare i samhällskunskap och läroboksförfattare och Göran Cars, professor i stadsplanering på KTH samt projektledaren Henrik Mannerstråle, kommunikationskonsult på byrån Sinfo Yra. Projektgruppen har själva tagit initiativet till projektet och deltar ideellt.

För mer information kontakta Henrik Mannerstråle på henrik@mannerstrale.nu, eller på telefon 070-292 78 66

Annonser

FLS är en fristående ämneslärarförening. Vi vill vara en samlande kraft för samhällslärarkollegiet. Här kan du finna inspiration, gemenskap & fortbildning

Publicerat i Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Följ FLS på Twitter!
%d bloggare gillar detta: