Om FLS

FLS är en fristående ämneslärarförening för lärare i samhällskunskap. Vi arbetar för samhällskunskapen i samhällets intresse! Vi bevakar frågor som är betydelsefulla för ämnet och för oss som undervisar i det. Vi vill också vara en samlande kraft för samhällskunskapslärarkollegiet – här ska du kunna finna inspiration, få erbjudanden om fortbildning, läsa nyheter, ta del av intressant forskning och få ett och annat tips om stoff och material till undervisningen.Oscar-Bengtsson-profilbild-ConvertImage

Det mesta av detta finner du fritt tillgängligt direkt här på vår hemsida – navigera på sidan via menyn ovan och kategorierna här intill. Föreningen blir dock aldrig starkare än dess samlade medlemsskara, så är du inte redan medlem – bli då det! Vi välkomnar självfallet också studenter, pensionärer och de som vill vara stödmedlemmar. Läs här hur du gör för att bli medlem!

Bästa samhällskunskapshälsningar!

FLS genom Oscar Bengtsson, ordförande

Kontaktuppgifter till oss hittar du här samt vilka som sitter i vår styrelse. Läs också mer om vår historia som sträcker sig ända tillbaka till 1955.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följ FLS på Twitter!
%d bloggare gillar detta: